Archief: Nieuws


Predicaat Excellente School verlengd voor 2018!


Wij zijn trots op het feit dat wij het Predicaat Excellente School verlengd hebben gekregen voor 2018! Het bordje hangt al aan de muur!

Lees verder

Basketbalteam actief tijdens schooltoernooi!


De jongens uit groep 7 en zelf 1 uit groep 5 zijn vandaag actief tijdens het schoolbasketbaltoernooi in Bemmel. De eerste 2 wedstrijden zijn gewonnen, gefeliciteerd!

Lees verder

Jongens groep 8 winnen aanmoedigingsprijs!


De jongens uit groep 8 hebben tijdens de carnavalsoptocht van Bemmel de aanmoedigingsprijs gewonnen. De wagen met als thema ‘De Luizenmoeder’ werd goed ontvangen! Top gedaan boys!

Lees verder

Damteams dringen door tot de halve finale van Nederland!


De 2 damteams uit groep 7 en 8 zijn doorgedrongen tot de halve finale van Nederland. Zaterdag 10 februari speelden zij de finales van Gelderland in Ochtend. De teams zijn respectievelijk 6e en 9e geworden. Een knappe prestatie!

Lees verder

Fijne carnavalsvakantie allemaal!


Wij wensen iedereen een hele fijne carnavalsvakantie. Wij zien jullie graag weer op maandag 19 februari!

Lees verder

Carnaval op De Borgwal, groep 3 t/m 8!


Vrijdag 9 februari werd er carnaval gevierd op De Borgwal, en hoe! Tijdens BORGWAL GOT TALENT kon iedereen alleen of in groepjes laten zien waar zij in uitblinken. Rens werd met een fantastische drumsolo de uiteindelijke winnaar. De jarige PIEJASSEN wamen op bezoek en gaven alle leerlingen een mooie rugzak met een heel speciaal kleurboek. […]

Lees verder

Kleuters vieren carnaval!


De kleuters vierden vanmiddag al carnaval. Met een leuke modeshow en allemaal spelletjes hebben zij ontzettend genoten van deze leuke middag. Hulpouders en hulpopa’s en -oma’s bedankt voor jullie begeleiding!

Lees verder

Leerlingen oefenen met Chromebooks


Vanmiddag kwam de testkar met Chromebooks naar De Borgwal. De Linge gaat investeren in alle computers en de aan te schaffen materialen worden op alle scholen getest. De leerlingen van groep 6, 7 en 8 hebben al met de nieuwe middelen gewerkt. Je kunt hen vragen naar de ervaringen.

Lees verder