Onthulling ‘Geheime missie groep 8’


Gistermiddag was het dan eindelijk zo ver, de onthulling van de ‘Geheime missie groep 8’!!

Nadat de kinderen van groep 8 ‘s middags de musical voor de overige leerlingen hadden gespeeld, verzamelden iedereen zich om 15.00 uur voor de voetbalkooi. Na samen afgeteld te hebben, mochten de leerlingen van groep 8 het plastic naar beneden trekken….. met als resultaat: kunstgras in onze voetbalkooi!!

Wat was nu ‘De geheime missie” –> de leerlingen van groep 8 hebben de afgelopen periode samen met hun ouders heel veel verschillende activiteiten georganiseerd, klusjes gedaan, flessen verzameld en nog veel meer, met als doel heel veel geld in te zamelen. De opbrengst van al deze activiteiten hebben zij gesponsord aan school, zodat het nog ontbrekende budget nu ook binnen is en het kunstgras zelfs al is gelegd!!

Wat een verrassing en wat zijn wij hier blij mee!! Groep 8 en ouders, wij willen jullie hier ontzettend voor danken. Wat een afscheidscadeau!!!

Niet alleen bedanken wij groep 8 en de ouders van deze leerlingen, ook andere sponsoren hebben eraan bijgedragen dat wij nu kunstgras in de voetbalkooi hebben liggen!! Praatjuf, Wiecherink bouwmaterialen, Roel Huisintveld rolgordijnen/zonwering/horren, Joosten kunststoffen, Boardbusters, Canaldigitaal, Online.nl, De Linge en MR en OR De Borgwal BEDANKT!! Wat zullen ontzettend veel kinderen hier enorm veel plezier aan gaan beleven.

Onthulling Geheime missie groep 8 Onthulling Geheime missie groep 8 2 Onthulling Geheime missie groep 8 3