WE DID IT AGAIN!


Wat een feest op De Borgwal vanochtend!!

In de grote hal en in het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten, kregen wij vanochtend bezoek van 2 leden van de jury Excellente scholen. Zij hadden een koffertje bij zich die door Milan en Tim uit de leerlingenraad opengemaakt mocht worden. In het koffertje…..de definitieve rapportage omtrent het predicaat Excellente Scholen 2019-2021, het tegeltje en de vlag! De jury had lovende woorden voor ons net als wethouder Helga Witjes en Theo Pruijn.

Vandaag ontvingen in z’n totaliteit 79 scholen het predicaat Excellente School. Van deze 79 scholen zijn er 22 scholen uit het primair onderwijs. Trots zijn wij u te melden dat na de afgelopen jaren, wij ook dit jaar dus weer het predicaat hebben ontvangen! Een hele mooie bevestiging van de kwaliteit van ons onderwijs. Leerlingen en ouders, jullie natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!!

Voor leuke foto’s en een filmpje van deze onthulling verwijzen wij u graag naar onze website –> www.borgwal.nl en naar onze FaceBook pagina, deze is ook via de website te bekijken!