Archief: Nieuws


Voorleesontbijt voor de kleuters!


In het kader van ‘De Nationale Voorleesweek’ zijn alle kleuters vanmorgen voorgelezen door papa’s, mama’s en een oma! Hartstikke leuk! Het boek ‘We hebben er een geitje bij’ staat deze voorleesweek centraal!

Lees verder

Workshop ‘animatie’ groep 7 en 8


Groep 7 en 8 hebben woensdag 27 januari de workshop ‘Animatie’ gehad van Niek Michel. Speelgoed tot leven brengen in een speelgoedverhaal! Geweldig! De filmpjes van beide groepen zijn hieronder te bewonderen!

Lees verder

Leerlingenraadsvergadering


Dinsdagmiddag 26 januari stond de tweede leerlingenraadsvergadering van dit schooljaar op de agenda. Voorafgaand aan deze vergadering heeft er in iedere klas eerst een klassenvergadering plaatsgevonden. Punten uit de klassenvergadering die voor meerdere groepen van belang kunnen zijn, zijn vanmiddag door de leerlingenraad samen met meester Jos besproken. Een terugkoppeling hiervan volgt in de komende infobrief.

Lees verder

Scholing voor de juffen en meesters van De Borgwal


Terwijl de leerlingen vandaag een dagje vrij waren, is er door de juffen en meesters van De Borgwal hard gewerkt op school. Thema van vandaag: Kinder EHBO. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker wanneer het kinderen betreft. Dat maakt dan ook dat wij het als school belangrijk vinden kennis van zaken te hebben […]

Lees verder

Ook voetbalteam De Borgwal valt in de prijzen


Na het feest van afgelopen maandag, kon er woensdagmiddag weer feest worden gevierd. Het voetbalteam van De Borgwal had namelijk het Streetsoccer toernooi van Lingewaard gewonnen. Wat een TOP prestatie. Nova, Elise, Bjorn, Jon, Lars, Ruben en Loek, maar natuurlijk ook de coaches en supporters, van harte gefeliciteerd!!

Lees verder

De Borgwal opnieuw Excellente school!!


Wat een ontlading nadat we in het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten de grote gele doos hadden geopend. Met hulp van Kaylee (oudste leerling Borgwal) en Hugo (jongste leerling Borgwal) kwam de mooie vlag met ‘Excellente School 2015-2017’ tevoorschijn!! En toen…………één groot feest!! Ook wethouder Witjes en directeurbestuurder Theo Pruyn kwamen ons feliciteren. Leerlingen, […]

Lees verder

Minilessen groep 8


Groep 8 is vrijdagmiddag naar het OBC geweest om daar 3 minilessen te volgen. Het was hartstikke leuk! We hebben biologie gehad, tekenen en Nederlands!

Lees verder

Ondernemer voor de klas!


Dinsdag 12 januari 2016 heeft groep 8 meegedaan aan het landelijke project: Ondernemer voor de klas! Meneer John van KOFFIEHUIS HET HEMELRIJK in Arnhem heeft groep 8 een hele inspirerende middag bezorgd over ondernemen! Hartstikke leuk! John dankjewel!

Lees verder

Scholenbasketbal


Op dinsdag 29 december heeft team groep 5/6 van De Borgwal een knappe tweede plek weten te behalen op het scholenbasketbaltoernooi. Toppers!! Team groep 8 weet een derde plek te behalen op het scholenbasketbaltoernooi!! Knap gedaan!!

Lees verder