Archief: Nieuws


We kunnen nog 1 week sparen bij de Jumbo! Helpt u ons mee?


We zijn al 3 weken bezig met sparen bij de Jumbo. De tussenstand voor De Borgwal is op dit moment 406 punten! Alle punten kunnen nog een week worden ingeleverd. Online kunt u op ons stemmen, maar u kunt de punten ook doneren in de grote spaarton in de hal.

Lees verder

Groep 1/2 A naar de Lingehof


Op donderdag 15 september is de groep 1-2a naar de Lingehof geweest om daar te discodansen met Danielle. We hebben gedanst, een lekker ijsje gegeten, limonade gedronken en ook nog een lekker zakje chips mee gekregen! Het was een reuzegezellige ochtend!  Fijn dat er zoveel ouders en een opa met ons mee konden lopen.

Lees verder

Spaarpotje Plan Nederland


Fenne (gr 3) en Isa (gr 1b) Tai-Foek zijn druk bezig geweest om een spaarpotje te maken voor Pascaline, ons adoptie kindje van Plan Nederland. Dinsdag is de dag dat er geld in het potje mag en is het spaarpotje voor het eerst rond geweest.

Lees verder

Jumbo sparen


Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo sparen voor onze school. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen […]

Lees verder