Archief: Nieuws


Infobrief De Borgwal nummer 4


Infobrief 4 Ouderbijdrage brief 2016-2017

Lees verder

GROEP 3/4/5 MET AUTO’S NAAR GYM, GEEN GYM VOOR GROEP 6/7/8


Gezien de weersomstandigheden gaat de gymles van groep 6/7/8 vandaag NIET door! Het is niet verantwoord om met dit weer te fietsen. De groepen 3/4/5 zijn nu auto’s aan het organiseren voor het halen en brengen naar de gymles! Volg de groepsapp van groep 3/4/5!

Lees verder


De ‘Sparen voor je school’ actie van Jumbo is afgelopen. Tot en met 25 oktober kunnen de punten nog worden ingevoerd. Mocht u nog punten hebben, dan kunt u deze afgeven bij groep 8!

Lees verder

De Borgwal in het jeugdjournaal!


Veel leerlingen zijn 13 oktober geïnterviewd door het jeugdjournaal. Bekijk hieronder de avonduitzending! Kijk het Jeugdjournaal met interviews van leerlingen van De Borgwal hier terug.  

Lees verder

De onderbouw bezoekt de bibliotheek


Vanochtend zijn de kinderen van de groepen 1-2-3-4 weer naar een voorstelling van Netty Gebbing geweest en dit keer ging het verhaal over ”Oma Pinda”. Het was een spannend maar leuk verhaal. Hulpmoeders bedankt voor het meelopen!

Lees verder

Wethouder Peren leest voor in de groepen 1-2


Op maandag 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. De dag start met een landelijke voorleesactie uit ‘De wereld van plastic’. Duizenden scholen in Nederland doen mee aan de actie. Onder de voorlezers bevinden zich burgermeesters, wethouders, pabo-studenten en bekende Nederlanders onder wie prinses Laurentien, meteoroloog Helga van Leur en DJ Gregor Salto. […]

Lees verder

Opening Kinderboekenweek 2016: Voor altijd jong!


Donderdag 6 oktober hebben we in de hal de ‘Kinderboekenweek 2016’ geopend. Het thema dit jaar is ‘Voor altijd jong’. Foto’s van deze opening zijn te vinden in onze fotogalerij in de map ‘Kinderboekenweek 2016’.

Lees verder

Infobrief 3


Infobrief 3

Lees verder

Dierendag op De Borgwal


Wat waren er weer veel dieren meegenomen vanmorgen, leuk! Iedereen heeft alle dieren kunnen bewonderen of zelfs kunnen aaien! Wij wensen alle dieren nog een hele fijne dierendag! Foto’s van vanmorgen kunnen worden bekeken in de fotogalerij in de map ‘Dierendag 2016’.

Lees verder

DOEKOE-munten bij de COOP


Bij COOP Bemmel ontvang je vanaf vandaag tot en met zondag 13 november 2016 weer gratis DOEKOE-munten. Deze actie is een samenwerking van COOP, Arla, Unilever en de Johan Cruijff Foundation om een gezonde levensstijl te stimuleren bij kinderen. En raad eens? WIJ DOEN MEE! Dus schenk jouw DOEKOE aan onze school waardoor wij kunnen […]

Lees verder