Archief: Nieuws


Damteams door naar de Gelderse finales!


De damteams uit groep 6 en het damteam uit groep 7 hebben afgelopen zaterdag de halve finales gespeeld. Borgwal 1 uit groep 6 en Borgwal 1 uit groep 7 zijn allebei door! Super!

Lees verder

Groep 8 op tv!


Afgelopen zaterdag was de uitzending op televisie van Zapp Sport The Battle waar groep 8 aan mee heeft gedaan. Heeft u de uitzending gemist? Bekijk Zappsport: http://npo.nl/AT_2071905

Lees verder

ZAPP SPORT THE BATTLE ZATERDAG 27 JANUARI OM 08.55 UUR OP NPO 3!


2 december heeft groep 8 meegedaan aan het televisieprogramma ZAPP SPORT THE BATTLE! Morgen is de uitzending op televisie te zien! Zaterdag 28 januari 2017, 08.55 uur NPO 3! Veel plezier allemaal!

Lees verder

Maandviering afsluiting waterspaardersproject


Tijdens de maandviering van dinsdag 24 januari hebben wij met de hele school het project ‘Waterspaarders’ afgesloten. Na afloop hebben alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 hun eigen ontworpen douchefles mee naar huis gekregen. Alle leerlingen uit de groepen 1/2 hebben een fles gekregen van groep 7&8.

Lees verder

Predicaat ‘Excellente scholen 2016-2018’


  Maandag 23 januari was een spannende dag voor veel (basis)scholen, namelijk de uitreiking van het predicaat Excellente school 2016-2018. Uiteindelijk kregen 54 scholen te horen dat ze de komende drie jaar het predicaat Excellente School mogen dragen. Het totaal aantal Excellente scholen komt hiermee op 184. Check de website www.excellentescholen.nl voor een landelijk overzicht […]

Lees verder

Vandaag is het ‘EXCELLENTE SCHOLENDAG’


    Wij dragen met trots al 2 jaar het predicaat ‘Excellente school’! Welke scholen komen er dit jaar bij? Vandaag is het zover: De Onthulling van 54 Excellente scholen Scholen krijgen tussen 9.00 en 12.00 uur te horen of ze het predicaat  Excellente School in de wacht hebben gesleept. De predicaten worden door het […]

Lees verder

Infobrief nummer 9


Klik hieronder voor de infobrief nummer 9 Infobrief 9  

Lees verder

Voorstelling op De Borgwal


De groepen 3 t/m 8 hebben dinsdagochtend genoten van de voorstelling ‘Sterrenkoning, Hans kan het wel!’ door Netty en Geert Gebbing. De voorstelling had het thema pesten. In de groepen heeft daarna een klassengesprek plaatsgevonden. Alle groepen hebben het boek van ‘De sterrenkoning’ gekregen.

Lees verder

Groep 8 bezoek de minilessen op het OBC


Groep 8 is donderdag 12 januari naar het OBC geweest voor de minilessen. Zij hebben muziek, wiskunde en Duits gehad. 2 oud-leerlingen hebben ons de hele middag begeleid.

Lees verder