Archief: Nieuws


Fijne vakantie allemaal!


Het team, de leerlingenraad, de OR en de MR wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe! Geniet van jullie vrije dagen! Wij hopen iedereen weer te zien op maandag 1 mei!

Lees verder

Dag meester Jos!


Tijdens een speciale viering hebben alle leerlingen en het team afscheid genomen van meester Jos. Alle klassen hebben iets voor meester Jos laten zien of horen en sommige groepen hadden nog iets gemaakt. Het team heeft samen met alle leerlingen een afscheidslied gezongen. Het was een hele bijzondere ochtend!

Lees verder

Cultureel rondje groep 7


Op woensdag 19 april hebben de leerlingen van groep 7 aan workshops deelgenomen. De ene helft van de klas heeft de workshops Djembé en Beeldend Animatie gevolgd. Bij Beeldend Animatie hebben de leerlingen in groepjes een korte film gemaakt. De andere helft van groep 7 heeft les gekregen in de gevechtsdans Capoeira en ze hebben […]

Lees verder

Cito dag 2!


Ook dag 2 van de Cito eindtoets zit erop! Nog 1 dagje te gaan!

Lees verder

Gastles topologie voor groep 8


Na een ochtend zwoegen op de Citotoets, werd groep 8 vanmiddag verrast met een gastles topologie. Gastdocente Inge heeft de leerlingen actief betrokken bij dit leuke onderwerp. Wil je er meer van weten? Vraag het de leerlingen uit groep 8, zij kunnen er van alles over vertellen.

Lees verder

Cito eindtoets dag 1!


De leerlingen van groep 8 zijn vandaag begonnen aan hun Cito eindtoets. De eerste dag viel mee! Op naar dag 2!

Lees verder

Paasontbijt op De Borgwal


Vrijdagochtend 14 april hebben alle leerlingen genoten van het paasontbijt op De Borgwal. De paashaas kwam ook nog langs, leuk! Fijne paasdagen allemaal!

Lees verder

GEBOREN!


Dinsdagochtend kwamen de juffen en meester op school en toen waren er 3 kuikens geboren! Onder het toeziend ook van vele leerlingen kroop rond half 9 het 4e kuikentje uit het ei!

Lees verder

Tandenpoets-les in groep 2


Groep 2 heeft vanmorgen tandenpoets-les gehad van 4 enthousiaste studentes, Liza, Marit, Audrey en Romy van de opleiding mondzorgkunde. Alle leerlingen weten nu precies hoe ze hun tanden schoon moeten maken en houden.

Lees verder