Archief: Nieuws


GYM GROEP 6/7/8 GESKIPT VANWEGE HET WEER!


Vanwege het noodweer dat eraan komt en al aan het vallen is gaat de gymles van groep 6/7/8 niet door! De leerlingen zijn om 12.15 uur gewoon uit. Zij zijn dan op De Borgwal!

Lees verder

Reminder! Morgen gaat De Borgwal een uurtje later open!


Duizenden basisscholen gaan morgen een uur later open. Dit door de landelijke prikactie die gevoerd wordt door leerkrachten uit het basisonderwijs. Ook De Borgwal doet hier aan mee. 2 weken gelden heeft iedereen hier een brief over gehad. Morgen is iedereen vanaf 09.30 uur weer van harte welkom!

Lees verder

Groep 3 bij het dijkmagazijn


Vandaag heeft groep 3 een super leuk uitstapje gehad bij het dijkmagazijn. We hebben heel veel geleerd over plantjes en hebben heel veel dieren gezien die in de buurt van Bemmel wonen. Meneer Gijsbert had ook een krokodil…. maar die woont natuurlijk niet echt in Nederland!  

Lees verder

Kamp groep 8


Kamp groep 8!   Groep 8 is op kamp geweest. 19, 20 en 21 juni verbleven zij in Oosterbeek. Het waren super gezellige dagen! Graag willen wij Roelofsen Horecagroothandel bedanken voor het vervoer van alle spullen en alle vitamientjes: SUPER! De spooktocht was griezelen geblazen, spoken bedankt! Meer foto’s en bewegende beelden zijn te vinden […]

Lees verder

Schoolreisje was top!


Dinsdag 13 juni zijn de groepen 1 t/m 7 op schoolreis geweest. Groep 1/2 was naar Megapret en groep 3 t/m 7 waren naar Duinoord. Alle leerlingen hebben een hele mooie dag gehad.

Lees verder

Wauw! 3406,65 euro voor Cliniclowns!


Wat een mooi bedrag hebben alle leerlingen bij elkaar gerend voor Cliniclowns! Super!

Lees verder

Daltonvisitatie op De Borgwal


Donderdag 8 juni is de daltonvisitatiecommissie op De Borgwal geweest. Dit in het kader van het 5 jaarlijkse bezoek. De commissie heeft een waanzinnig gave school gezien en zij hebben een geweldige dag gehad! Wij zijn super trots op de terugkoppeling die wij hebben mogen ontvangen. Zodra het definitieve verslag binnen is, zullen wij jullie […]

Lees verder

Groep 8 helpt bij ‘De Gouden Appel vierdaagse’!


De leerlingen van groep 8 hebben dinsdag en woensdag 6 en 7 juni geholpen bij ‘De Gouden Appel vierdaagse’. De bewoners van De Lingehof ‘lopen’ allemaal rondjes om het gebouw, de leerlingen hebben de bewoners rond geduwd, ze hebben drinken uitgedeeld en ze hebben gestempeld bij de stempelpost. Een mooie activiteit!

Lees verder