Archief: Nieuws


Zomervakantie 2017!


Na een emotionele ochtend voor alle leerlingen in groep 8 (en ook hun ouders en de juffen…..), een geweldige jaarsluiting waarin alle groepen afscheid hebben genomen van groep 8, kunnen wij nu allemaal beginnen aan de meer dan verdiende zomervakantie! Wij wensen jullie allemaal heel veel zon toe, rust allemaal goed uit, maak veel lol […]

Lees verder

De nieuwe eiergooikampioenen: Davy en Niek!


De nieuwe kampioenen zijn bekend! Davy en Niek kwamen als enige door de laatste ronde heen! De terechte kampioenen! Gefeliciteerd!

Lees verder

Afscheidscadeau groep 8


Donderdagmiddag heeft groep 8 hun afscheidscadeau aan De Borgwal gegeven. Een hele mooie perenboom. De boom is geplant bij groep 1/2A in de schooltuin. Dankjulliewel!

Lees verder

Feestweek dag 4: allemaal spellen rond de school


Wat een feest! Rond de school staan allemaal luchtkussens en grote spellen. Alle klassen hebben hier mee kunnen spelen.

Lees verder

Dag 3 van de feestweek: Gekke haren dag!


Wat hebben we mooie kapsels mogen bewonderen, wauw!

Lees verder

Dag 2 van de feestweek: fotospeurtocht


Ook op dag 2 waren de weergoden lief voor ons. Alle leerlingen zijn in groepjes door Bemmel gaat speuren, op zoek naar foto’s. Onderweg kwamen zij letters tegen waarmee zij een woord moesten vormen. We kunnen wederom terugkijken op een gezellige dag.

Lees verder

Feestweek 2017 dag 1: Sportdag in Hulhuizen


De feestweek ging sportief van start met de traditionele sportdag in Hulhuizen. Wat hadden we een top weer vandaag. Iedereen heeft mooie prestaties geleverd en lekker gespeeld in de speeltuin. De voetbalwedstrijd tussen alle leerkrachten en groep 8 hebben de leerlingen wederom niet weten te winnen. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag die […]

Lees verder

Juffen groep 3 verrast!


Wat een geweldige verrassing vandaag! De ouders van groep 3 namen alle leerlingen en de juffen mee naar Intratuin in Elst voor een overheerlijk ontbijt! Super bedankt alle papa’s en mama’s voor deze topochtend en het cadeautje!

Lees verder

Groep 8 speelde: ‘Help, wij zijn het bruidspaar kwijt!’


Donderdag 6 juli was het dan eindelijk zover! Na maanden oefenen mochten de leerlingen van groep 8 de musical opvoeren met publiek! ‘s Middags voor alle leerlingen van De Borgwal, ‘s avonds voor alle genodigden! Beide voorstellingen gingen super! Wij zijn trots op jullie!

Lees verder