Archief: Nieuws


3 stagiaires zijn begonnen


Vandaag zijn er 3 stagiaires begonnen op De Borgwal. In groep 5 juf Ilse, in groep 6 juf Fenna en bij meester Eric loopt meester Olivier stage. Deze stagiaires zijn er alleen op dinsdag. Heel veel succes en veel plezier bij ons op De Borgwal!

Lees verder

Infobrief nummer 4


Infobrief 4 Bijlage bij infobrief 4 BENT U NATUURLIEFHEBBER  

Lees verder

De Daltonopleiding voor juf Karen en juf Gerda is gestart


Juf Karen en juf Gerda zijn woensdag 25 oktober begonnen met hun Daltonopleiding. Ze hebben al jaren Daltonervaring op De Borgwal, dat komt zeker goed mooi van pas. Succes juffen!

Lees verder

Tussenstand schoenendozen


De eerste schoenendozen zijn binnen. Super om te zien! De teller staat op 8. Er kan nog meer bij! Wil je meer informatie?! www.actie4kids.nl

Lees verder

Fijne vakantie!


De OR, MR , leerlingenraad en het team van De Borgwal wensen jullie allemaal een hele fijne herfstvakantie toe. Wij hopen jullie allemaal weer te zien op maandag 23 oktober.

Lees verder

Sjors Sportief en Sjors Creatief


Alle leerlingen hebben vandaag een boekje gekregen van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Allerlei verengingen en clubjes bieden hierin workshops aan om kennis te laten maken met de diverse sporten en creatieve activiteiten die in Lingewaard en omgeving worden aangeboden. Woensdag 11 oktober vanaf 15.00 uur gaat de inschrijving open. Veel plezier allemaal!

Lees verder

Alle klassen hebben een nieuwe bal!


Alle klassen hebben een nieuwe bal gekregen van oud groep 8! Hartstikke leuk! Dank jullie wel!

Lees verder

WIJ STAKEN!


MINDER WERKDRUK, EERLIJK SALARIS!

Lees verder

Dierendag op De Borgwal


In verband met de studiedag op 4 oktober hebben wij vandaag al aandacht besteed aan wereld dierendag. Vanmorgen kon iedereen op het plein alle dieren bekijken en aaien die waren gekomen. Het was een gezellige start van de dag.

Lees verder