Archief: Nieuws


Knutselpieten zijn weer druk geweest!


Vanmorgen hebben alle leerlingen hun surprise voor volgende week dinsdag al ingeleverd. Het lijkt net een groot museum in de hal. Super gaaf! Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!

Lees verder

Groep 8 bezoekt Bakker Hydraulic in Elst


Groep 8 is dinsdag 28 november op bezoek geweest bij Bakker Hydraulic in Elst. Een bedrijf dat o.a. grijparmen maakt die werken op oliedruk. Wil je er meer over weten? Vraag het de leerlingen van groep 8, zij kunnen je er alles over vertellen. Bakker Hydraulic: Dankjewel dat wij weer mochten langskomen! Tot volgend jaar!

Lees verder

Infobrief nummer 6


Infobrief 6 Bijlage bij infobrief 6, Kerstrun in Doornenburg Bijlage bij infobrief 6, poster De Bongerd — Sport en pieten

Lees verder

Damkampioenen uit groep 8


Tijdens het individuele schooldamkampioenschap zijn Tijmen en Mertcan uit groep 8 1e en 2e geworden. Super knap mannen! Wij zijn trots op jullie!

Lees verder

Tennisclinics


De groepen 6, 7 en 8 zijn vanmorgen naar De Schaapskooi geweest voor een clinic tennis. Valide tennis en invalide tennis. Het is best een klus om in een rolstoel de ballen nog te raken.

Lees verder

Gezellige maandviering druk bezocht!


De maandviering van dinsdag 21 november was gezellig. Alle klassen hebben iets laten zien van waar zij mee bezig zijn in de klas.

Lees verder

ANWB streetwise dag op De Borgwal


Op donderdag 16 november hebben de leerlingen van Basisschool De Borgwal verkeerslessen van de ANWB gekregen. De groepen 1 en 2 hebben de les Toet toet gevolgd. Tijdens deze les hebben de leerlingen geleerd om verkeersgeluiden te herkennen en geoefend met oversteken. Ook weten de leerlingen waarom het zo belangrijk is om een autostoeltje en […]

Lees verder

Dammers behalen plek 1, 3 en 4!


De damteams uit groep 7 en 8 hebben gisteren tijdens de schooldamkampioenschappen in Huissen plek 1, 3 en 4 behaald. Super! Gefeliciteerd!

Lees verder

Groep 6 bezoekt ‘Het dijkmagazijn’


Groep 6 is vandaag op herfstexcursie geweest bij het Dijkmagazijn. We hebben veel bijzondere paddestoelen en diertjes gevonden!

Lees verder

Infobrief nummer 5


Infobrief 5 Bijlage bij infobrief 5 Flyer Familiekracht

Lees verder