Archief: Nieuws


KERSTVAKANTIE!


De kerstvakantie is begonnen! Wij wensen iedereen hele sfeervolle dagen toe! Geniet! Wij zien jullie graag weer terug op maandag 8 januari 2018!

Lees verder

Lucas wint de ‘Kerstboomquiz 2017’!


Lucas is de grote winnaar geworden van de ‘Kerstboomquiz 2017’ in groep 8. Hij had maar liefst 7 bomen goed en in de ‘finale’ versloeg hij Lot en Troy. Geniet van je kerstpakket!

Lees verder

Kerstviering op De Borgwal


Donderdagavond 21 december was de kerstviering op De Borgwal. Groep 3 en groep 5 openden de avond met liedjes op het sfeervol verlichte plein. Daarna begon het kerstdiner in alle groepen. Iedereen heeft genoten van alle gezelligheid en al het lekkers dat was meegenomen. We kunnen terugkijken op een hele geslaagde kerstviering.

Lees verder

Infobrief nummer 8


Infobrief 8 Bijlage bij infobrief 8, Alle scholen scoren voldoende

Lees verder

Nieuw zand!


Er is nieuw zand gebracht voor in de zandbak buiten. Het oude zand is weg. Het net over de zandbak moet voorkomen dat de katten nog komen ‘spelen’ in de zandbak.

Lees verder

Groep 8 maakt kerststukjes


Wat een kerstsfeer in groep 8. Iedereen heeft zijn eigen kerststuk gemaakt.

Lees verder

Groep 8 volgt minilessen op OBC Bemmel


Maandagmiddag heeft groep 8 minilessen gevolgd bij het OBC Bemmel. Zij zijn weer een hele ervaring rijker.

Lees verder

Ingevulde weektaak is mee naar huis


Vorige week hebben alle leerlingen hun lege, geplande weektaak mee naar huis gekregen. Vandaag (groep 1 gisteren) hebben alle leerlingen hun weektaak mee naar huis gekregen van afgelopen week. Een mooi moment om eens in gesprek te gaan over de gemaakte weektaak.

Lees verder

Leerlingenraad vergadert met juf Christine


De 2e leerlingenraadsvergadering is een feit. Donderdag 14 december is er weer volop gepraat over wat er anders en nog beter kan op De Borgwal. Een terugkoppeling hiervan volgt in de infobrief.

Lees verder

GYMLESSEN GAAN NIET DOOR


In verband met de regen en de gladheid gaan alle gymlessen niet door!

Lees verder