Archief: Nieuws


Opbrengst CARE4TINA!


Vrijdag 30 maart werd om 11.45 uur op het plein het sponsorloopbedrag bekend gemaakt voor stichting Care4Tina. We hebben met z’n allen het schitterende bedrag van 5000 euro opgehaald. Daarmee kunnen 5 kinderen in China geholpen worden. Wij zijn super trots op jullie allemaal!

Lees verder

Paasverhaal voorlezen


De leerlingen van groep 8 hebben vanmorgen in alle groepen het paasverhaal voorlezen. Wat wordt er nou eigenlijk herdacht tijdens Pasen? Alle kinderen kunnen er van alles over vertellen.

Lees verder

Paasontbijt op De Borgwal


Vrijdag 30 maart hebben alle kinderen kunnen genieten van een gezellig paasontbijt. In alle klassen kwam ook de paashaas nog langs. Gelukkig waren er weer een boel ouders die ons hebben geholpen. Dankjewel daarvoor.

Lees verder

Gastles groep 8: de bereden politie


Vanmorgen een gastles van Jessey in groep 8. Wat ontzettend leuk dat oud-leerlingen De Borgwal zo nog weten te vinden. Jessey heeft voor haar ster-project op het Citadel-college een presentatie gemaakt over de bereden politie en met diverse opdrachten groep 8 hierover laten leren en beleven. Bedankt Jessey!!

Lees verder

Het eerste kuiken is geboren!


Het eerste kuikentje is vannacht geboren! In 2 eieren is een kuikentje bezig om eruit te kruipen. Spannend!

Lees verder

Klasselunch groep 8


Donderdag 22 maart stond de Klasselunch van het programma ‘Ik eet het beter’ van Albert Heijn op het programma. Gezond lunchen kan ontzettend lekker zijn. Groep 8 heeft dat absoluut ondervonden.

Lees verder

Over de tong, groep 6


Groep 6 heeft donderdag 22 maart tijdens de les ‘over de tong’ van alles geleerd over smaken. Wist je dat er 5 smaken bestaan? Namelijk zoet, zuur, zout, bitter en umami. We hebben allerlei opdrachten en proeven gedaan om meer te weten te komen over de verschillende smaken.

Lees verder

Infobrief nummer 13


Infobrief 13 Bijlage bij infobrief 13, Oproep OR 2018-2019 14032018

Lees verder

Sponsorloop voor CARE4TINA


Vanmiddag was de sponsorloop voor ons goede doel dit schooljaar: CARE4TINA! Alle leerlingen hebben zich in het zweet gelopen om geld binnen te halen voor de stichting. Vrijdag 30 maart wordt tijdens de paasviering de opbrengst bekend gemaakt.

Lees verder

De Doekoe-actie is weer gestart!


Vanaf vandaag tot en met zondag 22 april organiseert Coop Supermarkten samen met Unilever, Arla en de Johan Cruijf Foundation de Doekoe-actie. Bij aankoop van actieproducten ontvang je speciale Doekoe-munten die je kunt doneren voor onze school. Zo spaar je mee voor leuke sport- en spelmaterialen voor De Borgwal! Meer weten over #Doekoe? Kijk op: […]

Lees verder