Archief: Nieuws


Fijne vakantie allemaal!


We hebben vakantie! Geniet ervan! Wij hopen jullie allemaal op maandag 14 mei weer te zien!

Lees verder

Inloop om 15.15 uur


Vanmiddag staat de inloop weer gepland. U bent van harte welkom!

Lees verder

Cultureel rondje groep 7


Tijdens het Cultureel Rondje heeft groep 7 in twee groepen verschillende workshops gevolgd. De kinderen hebben ervaren op welke manier je het beste verhalen kunt vertellen en bij een workshop werd het spel hints gespeeld. Naast deze drama activiteiten waren er ook workshops die met muziek te maken hadden. De ene groep heeft met juf […]

Lees verder

Kleuters lopen het kabouterpad


Woensdag 25 april hebben de kleutergroepen het kabouterpad gelopen bij het Dijkmagazijn. Het was erg leuk en leerzaam. Er waren ook weer veel ouders die kwamen helpen, super fijn!

Lees verder

Groep 7 loopt GPS tocht


Maandag 23 april heeft groep 7 een GPS tocht gelopen. In 4 groepen gingen de kinderen met een GPS in de Bemmelse polder op pad. Het was een ware survival tocht tussen omgevallen bomen door. Tijdens de tocht werden er verschillende dieren waaronder 2 reeën gespot. Uiteindelijk hebben alle groepjes het gehaald!

Lees verder

Groep 8 bezoek de tuin van de vrijheid


Groep 8 heeft vanmiddag in het kader van het 4 en 5 mei project de tuin van de vrijheid bezocht. De leerlingen die namens De Borgwal aan het project deelnemen hebben een hoop kunnen vertellen.

Lees verder

Koningsontbijt 2018 op De Borgwal


Alle leerlingen hebben vanmorgen genoten van het Koningsontbijt op De Borgwal. Dit allemaal omdat Koning Willem Alexander volgende week vrijdag jarig is.

Lees verder

De Cito eindtoets zit erop!


De leerlingen van groep 8 zijn bezig aan hun laatste vragen van de Cito eindtoets 2018! In mei worden de uitslagen verwacht.

Lees verder

Doekoe 2018: Nog een paar dagen te gaan!


Trek samen met alle pappa’s, mamma’s, buren, opa’s en oma’s de laatste Doekoe binnen voor jouw school! Nu het nog kan… Dit is namelijk de allerlaatste week dat klanten bij Coop mee kunnen sparen voor sport- en spelmaterialen voor jouw school. Zondag 22 april is de laatste dag dat de munten gedoneerd kunnen worden in […]

Lees verder