Archief: Nieuws


De musical zit er weer op!


Maanden heeft groep 8 eraan gewerkt, gisteren was het eindelijk zover: de grote optredens voor de school en voor genodigden. Wat hebben jullie het goed gedaan! Wij zijn trots op jullie!

Lees verder

Infobrief nummer 19


Infobrief 19 Brief sportdag 2018

Lees verder

Kamp groep 8 zit er weer op!


Maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juni is groep 8 op kamp geweest. Het was super gezellig en er is veel gelachen! Vooral tijdens de spooktocht J! Wij willen Transportbedrijf Derks bedanken voor het vervoer van de spullen! Super! Wilt u weten wat we allemaal hebben gedaan op kamp? Like dan onze Facebook pagina: […]

Lees verder

Derks bedankt!


Groep 8 is zojuist vertrokken naar Oosterbeek voor het kamp van 2018. Alle boodschappen en bagage wordt dit jaar gebracht door Derks Transport BV, geweldig! Dankjewel!

Lees verder

Infobrief nummer 18


Infobrief 18 Bijlage bij infobrief 18, Open avond (school)moestuin

Lees verder

Groep 8 helpt bij ‘De Gouden Appel Vierdaagse’


Groep 8 heeft dinsdag en donderdag bij ‘De Gouden Appel Vierdaagse’ geholpen. Morgen is de laatste dag ‘Het blarenbal’.

Lees verder

Groep 5 op kraamvisite


Groep 5 is vandaag op kraamvisite geweest bij het veulen Nobel van Coen. Pas 1 1/2 week oud, wat n prachtig beest zeg!! Gelukkig ook weer opgeknapt, nadat het vorige week ziek was. Zoals het bij kraamvisite hoort: we werden getrakteerd op beschuit met muisjes en lekker drinken!

Lees verder

Meet the professor!


Groep 8 heeft dit jaar meegedaan aan het project Meet the professor. Al een poosje keken we uit naar het ontmoeten van “onze professor”. Met verschillende lessen leerden we steeds meer over wat een professor kan doen en kregen we steeds meer hints over de professor die onze klas zou komen bezoeken. Vandaag was het […]

Lees verder