Archief: Nieuws


Fijne vakantie allemaal!


Na een mooie, goedbezochte, maar toch wel emotionele jaarsluiting heeft de hele school afscheid genomen van alle groep 8 leerlingen. Het is nu dan echt zomervakantie! Geniet ervan allemaal! Wij hopen jullie op maandag 20 augustus om half 9 allemaal weer te zien!

Lees verder

Joep en Loïs winnen het eiergooien!


Joep (groep 4) en Loïs (oud-leerling) hebben vanmiddag het eiergooikampioenschap gewonnen! GEFELICITEERD!

Lees verder

Dag 4 van de feestweek: springkussens op het grote veld


We kunnen weer terugkijken op een hele mooie dag! De springkussens waren weer een groot succes! Wij willen de firma GIGAPRET ontzettend bedanken voor hun bijdrage, fantastisch!

Lees verder

Groep 8 ontbijt bij de Intratuin


Groep 8 is vanmorgen lekker gaan ontbijten bij Intratuin Elst. Toch nog wel heel leuk hoor zo’n ballenbak! Hulpouders bedankt voor het begeleiden!

Lees verder

Gekke haren dag op De Borgwal


Ongelooflijk wat een mooie creatief waren er vandaag te zien op De Borgwal! Wat tof dat jullie allemaal zo je best hebben gedaan!

Lees verder

Feestweek dag 2: spelletjesdag in volle gang


Feestweek dag 2: spelletjes rondom de school en in de wijk, wat een feest. Alle leerlingen lopen onder begeleiding in gemixte groepjes door de wijk. Zij kunnen overal spelactiviteiten tegenkomen, begeleidt door groep 8 leerlingen en begeleiders. Fantastisch dat wij ook vandaag weer zoveel hulp mogen ontvangen!

Lees verder

Feestweek dag 1: Sportdag bij Hulhuizen


De feestweek had niet mooier kunnen beginnen! Wat een zonovergoten sportdag hebben wij vandaag gehad. In de ochtend hebben alle leerlingen sportactiviteiten gedaan en na de lunch heeft iedereen heerlijk kunnen genieten van de sproeiers en de speeltuin. Wij zijn heel dankbaar voor alle hulp die wij weer hebben gehad vandaag, zonder al deze helpende […]

Lees verder

Morgen sportdag bij speeltuinvereniging Hulhuizen


Morgen staat de sportdag gepland bij speeltuinvereniging Hulhuizen. De leerlingen mogen morgen ook zwemkleding, een handdoek en eventueel droge kleding meenemen.  

Lees verder