Archief: Nieuws


Surprises zijn weer te bewonderen!


Alle surprises uit de groepen 5, 6, 7 en 8 zijn weer te bewonderen in de grote hal. Wat hebben de knutselpieten weer enorm hun best gedaan zeg! Super gaaf allemaal weer!

Lees verder

Infobrief nummer 7


Infobrief 7 Bijlage bij infobrief 7, Kledinginzameling Bijlage bij infobrief 7, Blazersbende Play in krantenartikel Bijlage bij infobrief 7, folderKerstRUN2018

Lees verder

Damteams door naar volgende rondes!


Zowel het team uit groep 6 (4e plek) als het team uit groep 8 (2e plek) zijn door naar de volgende ronde! Groep 8 zelfs met een hele mooie beker! Gefeliciteerd!

Lees verder

Opbrengst goede doel actie ‘Het vergeten kind’


Er zijn o.a. 145 mokken verkocht, 54 placemats, 39 broodtrommels, 36 postkaarten. En nog véél meer leuke producten. Top!!

Lees verder

Schoolontbijt met de burgemeester


WAUW! Dat was wel een heel bijzonder schoolontbijt! Burgemeester Marianne Schuurmans kwam vanmorgen bij ons op De Borgwal om samen met 16 leerlingen te ontbijten. In de grote hal hebben zij aan een feestelijk gedekte tafel samen een broodje gegeten en hele leuke gesprekken gevoerd. Voor ons mag de dag zo vaker beginnen!

Lees verder

Studiedag 7 november 2018


Vandaag heeft het team een internationaal daltoncongres in Deventer bijgewoond waarbij ook daltonscholen uit België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en China aanwezig waren. Een inspirerende dag met lezingen, workshops en meet-up’s.

Lees verder

Studiedag 6 november 2018


Vandaag tijdens de studiedag hebben alle juffen en de meester een training gehad voor Muiswerk. Een online programma dat op maat oefeningen voor leerlingen op het gebied van taal en rekenen aanbiedt. Muiswerk helpt de leerlingen hun doelen te halen. We gaan er binnenkort op school mee aan het werk

Lees verder