Archief: Nieuws


Teams De Borgwal doen mee met basketbaltoernooi!


Gisteren en vandaag hebben teams uit de groepen 5, 6, 7 en 8 meegedaan met het basketbaltoernooi georganiseerd door Batouwe. Het team uit groep 7 is 3e geworden, de teams uit groep 5 en 6 zijn 2e geworden en het team uit groep 8 behaalde zelfs de eerste plaats! Geweldig, gefeliciteerd! Alle ouders weer enorm […]

Lees verder

VAKANTIE!


Namens alle collega’s van De Borgwal willen wij de kinderen, ouders en andere betrokkenen een heel sfeervol kerstfeest toewensen en een spetterend, gelukkig, gezond en liefdevol 2019. Fijne vakantie allemaal!

Lees verder

Ids wint kerstboomquiz 2018!


Groep 8 heeft met een gezellige brunch en de traditionele kerstboomquiz het jaar 2018 afgesloten. De grote winnaar van de quiz was Ids met maar liefst 11 goede bomen!

Lees verder

Vuurwerk les voor groep 7 en 8


Stichting Welzijn Lingewaard heeft vanmorgen samen met een van de handhavers van de gemeente Lingewaard gastlessen gegeven in groep 7&8. Het onderwerp was vuurwerk. Je kunt de leerlingen uit deze groepen er alles over vragen.

Lees verder

Groep 8 bezoekt Bakker Hydraulic Products


Groep 8 heeft vanmorgen BAKKER HYDRAULIC PRODUCTS bezocht in Elst. Een heel interessant bezoek. Wil je er meer van weten? Vraag het groep 8! Zij kunnen je er alles over vertellen! Ouders: super bedankt voor de begeleiding weer!

Lees verder

Infobrief nummer 8


Infobrief 8 Bijlage bij infobrief 8, Uitnodiging voor de leerlingen

Lees verder

Sinterklaas bezoekt De Borgwal met zijn zwarte pieten!


Wat een topochtend was het op De Borgwal vanmorgen zeg! Sinterklaas bezocht met maar liefst 8 zwarte pieten de school! Alle klassen zijn bij de Sint langs geweest, hartstikke leuk! Tot volgend jaar!

Lees verder

Groep 8 bezoekt de minilessen Citadel College in Lent


Groep 8 heeft deze ochtend minilessen gevolgd bij het Citadel College in Lent, locatie VMBO. Mens en maatschappij, Engels, kunst en cultuur, teambuilding, wiskunde en gezondheid stonden op het programma. Alle ouders weer ontzettend bedankt voor jullie begeleiding!

Lees verder