Archief: Nieuws


OR verrast leerlingen en team!


Na een gezellige, muzikale maandviering heeft de OR het team verrast met een overheerlijke taart! Alle leerlingen zijn ook getrakteerd op iets lekkers! Je krijgt tenslotte niet elke dag voor de 3e keer op rij de titel EXCELLENTE SCHOOL! Super attent OR, dankjulliewel!

Lees verder

Het juryrapport 2019-2020-2021


Juryrapport Excellente Scholen 2018, 06YO-C1, basisschool De Borgwal

Lees verder

WE DID IT AGAIN!


Wat een feest op De Borgwal vanochtend!! In de grote hal en in het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten, kregen wij vanochtend bezoek van 2 leden van de jury Excellente scholen. Zij hadden een koffertje bij zich die door Milan en Tim uit de leerlingenraad opengemaakt mocht worden. In het koffertje…..de definitieve rapportage omtrent […]

Lees verder

Beide damteams zijn door naar de finales van Gelderland!


Zaterdag 12 januari moesten de damteams uit groep 6 en 8 weer dammen tijdens de halve finales van Gelderland. Het team uit groep 6 is op de 4e plek geëindigd. Het team uit groep 8 is tweeede geworden. Beide teams zijn door! Gefeliciteerd!

Lees verder

Blazersbende van start in groep 6 en 7


Groep 6 en 7 hebben vandaag de eerste kennismakingsles van de blazersbende gehad. We hebben van alles geleerd over blaasinstrumenten, blaastechnieken, ritmes en dirigeren.

Lees verder