Archief: Nieuws


Kamp groep 8


Deze week is groep 8 op kamp geweest in Oosterbeek! Wat hebben we met z’n allen een mooie herinnering gemaakt, gaaf! Dank jullie wel voor alle gezelligheid! Alle belevenissen zijn terug te lezen op de FaceBook pagina van Schoolkamp De Borgwal.

Lees verder

Teamuitje juffen en meesters!


Alle juffen en meesters hadden vandaag hun jaarlijkse teamuitje. In Doornenburg hebben zij in groepen vlotten gebouwd waarmee een stukje gevaren werd. Daarna zijn zij gezellig gaan eten in Elst! Voor herhaling vatbaar!

Lees verder

Morgen zijn wij weer open!


Goedemiddag allemaal, Ten eerste willen wij jullie bedanken voor de vele aardige reacties/berichtjes n.a.v. de overstroming van vannacht. Alle hulp vandaag, ouders die leerlingen hebben opgevangen, ouders en leerlingen iets lekkers voor bij de koffie, de lunch, de thee en tussendoor hebben gebracht naar school deed en doet ons meer dan goed! Wat is het […]

Lees verder

DE BORGWAL BLIJFT VANDAAG GESLOTEN


In verband met ernstige water- en stankoverlast blijft De Borgwal vandaag gesloten! Wij doen er alles aan om morgen weer open te kunnen!

Lees verder

Batouwe geeft clinics aan groep 3 t/m 8


De groepen 3 t/m 8 hebben vandaag tijdens de gymles een basketbalclinic gehad. Kaj en Anouk van basketbalvereniging Batouwe hebben met alle groepen de beginselen van het basketballen geoefend. Super leuk en absoluut voor herhaling vatbaar! Dankjewel Kaj en Anouk!

Lees verder

Groep 8 helpt bij De Gouden Appel-vierdaagse


Groep 8 is weer van de partij tijdens ‘De Gouden Appel-4daagse’! Wat boffen we met het weer!

Lees verder