Archief: Nieuws


Eerste vergadering leerlingenraad


Vanmiddag heeft de eerste vergadering van de leerlingenraad 2019-2020 plaatsgevonden. Alle klassen vanaf groep 4 hadden keurig een klassenvergadering gehouden waar zinvolle punten uitkwamen die besproken zijn met juf Christine. De notulen van de leerlingenraad komen in de volgende infobrief.

Lees verder

Fijne vakantie allemaal!


De eerste periode van schooljaar 2019-2020 zit er al weer op. Het is nu herfstvakantie! Geniet er allemaal van! Wij hopen jullie maandag 21 oktober allemaal weer te zien!

Lees verder

Damles op De Borgwal


Jos Lamers van damvereniging Huissen heeft weer damles gegeven op De Borgwal.

Lees verder

Schrijfster in de klas


In het kader van de kinderboekenweek hadden we vandaag een schrijfster in de klas. We stelden vragen en luisterden ademloos naar het verhaal.

Lees verder

ANWB Streetwise op De Borgwal


Vandaag kwamen 4 dames van ANWB Streetwise naar De Borgwal om alle leerlingen les te geven over verkeersveiligheid. De groepen 1/2 hebben les gekregen in hun eigen klas. Het onderdeel ‘Toet toet’ werd daar behandeld. Groep 3 en 4 kregen les in de hal over veilig oversteken. Zij hebben allemaal ook een fietshelm gekregen! De […]

Lees verder

Dierendag op De Borgwal


Dierendag op De Borgwal! Het was vanmorgen weer een gezellige dierenbende op het plein, een vis, konijnen, heel veel honden, cavia’s, een schildpad en een kalfje waren te bewonderen. Fijne dierendag allemaal!

Lees verder

Opening Kinderboekenweek 2019


Zojuist is de opening van de Kinderboekenweek 2019 geweest in de hal. Het thema dit jaar is ‘Op reis’!

Lees verder

Infobrief nummer 4


Infobrief 4 Brief MR Borgwal

Lees verder

Groep 8 bezoekt de Radboud Science Awards


Vanmorgen is groep 8 naar Nijmegen geweest. Hier vond de presentatie plaats van de drie onderzoeken die dit jaar vertaald gaan worden naar het basisonderwijs. Deze onderzoeken hebben de Radboud Science Award gewonnen. Wij gaan op onze school aan de slag met het onderzoek “menselijke machines” van Marcel van Gerven. We hebben hem vandaag keren […]

Lees verder