Archief: Nieuws


Fijne vakantie allemaal!


Namens alle collega’s van De Borgwal willen wij de kinderen, ouders en andere betrokkenen een heel sfeervol kerstfeest toewensen en een spetterend, gelukkig, gezond en liefdevol 2020!! Fijne vakantie allemaal!!  Team De Borgwal

Lees verder

Thijne wint de kerstboomquiz 2019!


Thijne heeft de KERSTBOOMQUIZ 2019 gewonnen. Hij had maar liefst 13 bomen goed! Fantastisch! Gefeliciteerd!

Lees verder

Afscheidsviering juf Carla


Vanmiddag heeft juf Carla afscheid genomen van alle leerlingen. Samen met haar man Hans heeft zij geluisterd naar liedjes, verhaaltjes en gedichtjes uit alle klassen. Iedereen kijkt terug op een mooie viering.

Lees verder

Groep 8 bezoekt de minilessen op het OBC


Groep 8 heeft het oefenen op het VO weer ‘overleefd’. In 2 groepen hebben zij diverse minilessen gehad en zo een beetje kunnen ‘proeven’ aan de brugklas. Tim, Gijs en Dana, dankjewel voor de begeleiding!

Lees verder

Groep 3 leert de au….


Groep 3 is vandaag bezig geweest met de ‘AU’….

Lees verder

Studiedag leerkrachten: onderzoekend leren!


Tijdens de regelluwe dag op vrijdag 6 december is team geschoold in onderzoekend leren. Dit gebeurde onder leiding van 2 begeleiders vanuit het WKRU, Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit.

Lees verder

Infobrief nummer 8


Infobrief 8      

Lees verder

Sinterklaas en zijn zwarte pieten bezochten De Borgwal


Donderdag 5 december kwam Sinterklaas met 6 zwarte Pieten naar De Borgwal toe. De bus was kapot, gelukkig was de vader van Floris zo lief om Sinterklaas en de pieten een lift te geven met de tractor. Alle groepen zijn in de hal bij Sinterklaas op bezoek geweest. De pieten hebben ook de groepen nog […]

Lees verder