Archief: Nieuws


WIJ STAKEN


Het ONDERwijs staat ONDER WATER!

Lees verder

Juf Simone is officieel Dalton visiteur


En er is nog meer te vierenūü•≥¬†Juf Simone is sinds vandaag officieel een dalton visiteur bij de Nederlandse Dalton Vereniging! Gefeliciteerd!

Lees verder

Winterschool 2020


Woensdag 29 januari stond er een regelluwe dag gepland op De Borgwal. Deze dag is het team van De Borgwal naar de Winterschool geweest. De Winterschool wordt jaarlijks georganiseerd door het Wetenschapsknooppunt Radboud Universiteit. In de ochtend hebben wij lezingen bijgewoond van de winnaars van de Radboud Science Award 2018. Met het onderzoek van 1 […]

Lees verder

Juf Karen heeft haar gymdiploma binnen!


Juf Karen heeft haar diploma ontvangen als ‚ÄėVakleerkracht bewegingsonderwijs‚Äô! GEFELICITEERDūüćĺ

Lees verder

Kom koffie drinken en ga met ons in gesprek!


Morgen tussen 09.30 uur en 10.00 uur staat de koffie en de thee klaar. Ouders en leerlingen zijn van harte welkom om met het team in gesprek te gaan over onze beweegredenen om te gaan staken.

Lees verder

Staking 30 en 31 januari 2020


Het hele team van De Borgwal voelt de noodzaak gehoor te geven aan de oproep te gaan staken. Dit betekent dan ook dat De Borgwal, net als de andere Lingescholen, op 30 en 31 januari 2020 gesloten zal zijn. De kwaliteit van het onderwijs staat al jaren onder druk. Inmiddels kunnen we niet meer garanderen […]

Lees verder

Letterfeest in groep 3!


Letterfeest in groep 3! We deden een letterspeurtocht, hadden letterchips met drinken en kregen een diploma, omdat we alle letters hebben geleerd.

Lees verder

Parkeeroverlast voorkomen


Vanmorgen hebben leerlingen uit groep 8 samen met de wijkagent en iemand van de handhaving het parkeren rondom De Borgwal bekeken. Deze week blijven we dat doen. Samen veilig op weg en geen onnodige overlast voor de wijk.

Lees verder