Archief: Nieuws


FIJNE VAKANTIE ALLEMAAL!


Wij wensen jullie allemaal een gezellige vakantie! Wij zien jullie graag op DINSDAG 3 maart 2020!

Lees verder

Carnaval op De Borgwal


Carnaval op De Borgwal! Wat een feest! Borgwal Got Talent! Spelletjes! En natuurlijk het bezoek van de Piejassen! Fijne carnaval allemaal!

Lees verder

Groep 8 loopt de Sunset March


Een deel van groep 8 heeft vanavond met ouders en leerkrachten de Sunset March gelopen. Een bijzondere editie vandaag. Er werden door veteranen en het 4-5 mei comité uit Wageningen een krans gelegd bij het monument. Vandaag duurt het precies nog 75 dagen voordat het 75 jaar geleden is dat wij zijn bevrijd.

Lees verder

Groep 6, 7 en 8 bezoeken de universiteit!


De groepen 6, 7 en 8 zijn vanmorgen naar de Radboud Universiteit Nijmegen geweest. Dit voor het project ‘Menselijke Machines’. Na de lezing van Drs. Marcel van Gerven, hebben de groepen in 3 workshops kennis gemaakt met een EEG, met het programmeren van een robot en hebben zij gewandeld met een VR-bril. Een hele mooie […]

Lees verder

GESLAAGD!


Juf Gerda en juf Rianne hebben vanmiddag met succes hun certificeringsexamen van Google afgelegd. GEFELICITEERD

Lees verder

Groep 3 en 4 bezoeken voorstelling ‘Troef’


Afgelopen donderdag zijn de groepen 3/4 naar een voorstelling van Troef geweest. Door aan het rad te draaien, werd er een lied uitgekozen dat Tom en Ed speelden samen met de kinderen. De jury mocht kiezen wat ze er van vonden. We hebben ontzettend genoten, gelachen en gezongen met elkaar. Het was super!

Lees verder