Archief: Nieuws


Laatste leerlingenraadsvergadering


De laatste leerlingenraad van dit schooljaar! De laatste tips en tops zijn besproken. Dankjewel voor jullie inzet en input!

Lees verder

Infobrief 21, met bijlage


Infobrief 21  Bijlage bij infobrief 21 vanuit de GGD  

Lees verder

Kamp groep 8


Maandag 15, dinsdag 16 en woensdag 17 juni is groep 8 op kamp geweest. Super dat dit gewoon doorgang kon krijgen. Het was heel gezellig en er is veel gelachen! Vooral tijdens de spooktocht!   Wij willen firma Gigapret ontzettend bedanken voor het lenen van de stormbaan! Wilt u weten wat we allemaal hebben gedaan op […]

Lees verder

Schooltijden tot de zomervakantie!


Op verzoek van ouders nogmaals de breng- en haaltijden en breng- en ophaalplaatsen voor ouders en leerlingen. Voor alle groepen geldt dat het eerste kwartier de leerlingen komen of worden opgehaald waarbij hun achternaam begint met de letter A t/m M van het alfabet. Het tweede kwartier is voor de leerlingen met de achternaam beginnend […]

Lees verder

Kamp groep 8 gaat door!


Wat een feest! Het kamp van groep 8 kan doorgaan! Volgende week maandag, dinsdag en woensdag reist groep 8 af  naar Oosterbeek!

Lees verder

Allemaal weer naar school!


Wat een heerlijke IJSKOUDE verrassing vandaag! Alle leerlingen en leerkrachten werden verrast door WIJS AMBACHTELIJK IJS uit Bemmel! Om te vieren dat we weer allemaal naar school mogen! Dankjewel!

Lees verder

GESLAAGD!


Vandaag is het nationale geslaagd dag!! Dat vieren wij graag mee. Hulde aan deze toppers!

Lees verder

Invulling De Borgwal vanaf 8 juni 2020


Invulling De Borgwal vanaf 8 juni 2020

Lees verder

Brief vanuit De Linge


20-108 Volledige openstelling basisonderwijs vanaf 8 juni

Lees verder