Archief: Nieuws


ZOMERVAKANTIE!


Het team van De Borgwal wenst jullie allemaal een hele goede zomervakantie! Wij hopen jullie allemaal op maandag 24 augustus weer te zien! Geniet!

Lees verder

Afscheid groep 8


Vandaag hebben wij afscheid genomen van de kanjers uit groep 8. Donderdagavond is er door ouders een feestelijk programma georganiseerd. Na het eten op school met ouders, zijn de leerlingen naar huis gegaan. Met een feestelijke stoet van bijzondere auto’s zijn zij terug gekeerd naar De Borgwal waar zij in de avond een gala hadden. […]

Lees verder

Dankjewel!


Opa Kees en oma Gercy hebben vandaag getrakteerd op De Borgwal. Dit als dank voor alle inzet van het team voor de leerlingen! Super lief! Dankjewel!

Lees verder

Afscheid meester Eric en juf Simone


Vandaag hebben wij tijdens een viering afscheid genomen van meester Eric en juf Simone. Alle klassen hadden iets gemaakt en voor allebei had juf Monique een lied geschreven. We kijken terug op een mooie ochtend met een lach en een traan….

Lees verder

Praatjuf bedankt!


Logopedie praktijk Praatjuf heeft aan De Borgwal een heel mooi cadeau gegeven als dank voor de jarenlange support en samenwerking! Dit hopen wij ook nog jaren te blijven doen! Praatjuf DANKJEWEL­čśś

Lees verder

Nagenieten!


Nagenieten!! Groep 8 kijkt de film van de musical JUNGLEBEAT! Wat hebben we genoten gisteravond, wat hebben onze musicalsterren een fantastische prestatie geleverd! TROTS!

Lees verder

Bezoek in groep 6


Groep 6 heeft vanmorgen bezoek gehad van 3 jonge konijntjes. Het was heel gezellig!

Lees verder

Bedankt!


Kapsalon Nathalie van Asten DANKJEWEL! Onze musicalsterren zagen er mede dankzij jou fantastisch uit! Tot volgend jaar!

Lees verder