Archief: Nieuws


Europese dag van de talen


Zaterdag 26/9 was de ‘Europese dag van de talen’. Vandaag zijn de groepen 6, 7 en 8 gestart met gastlessen door leerlingen van OBC Bemmel TTO. Super leuk dat ook dit jaar oud-leerlingen langskwamen. Timo, Nikola en alle andere OBC-leerlingen dankjewel voor jullie komst!

Lees verder

All in one


Nog niet zo lang hebben wij op school een ‘All in one’. In diverse groepen wordt er al volop mee gewerkt. Op de foto groep 8 tijdens het tafels oefenen.

Lees verder

Plusgroep op vrijdag


Vandaag zijn de groep 8 leerlingen van de plusgroep verder gegaan met de ‘bright ideas challenge’ en hebben ze in tweetallen kleurenmachientjes in elkaar gezet!

Lees verder

Infobrief 3


Infobrief 3 Bijlage bij infobrief 3, Flyer Lingewaard Doet Moeshoeve A4 Bijlage 2, infobrief 3, ouderbijdrage brief 2020-2021 Bijlage 3, bij infobrief 3, 20201810 toekomst zaaien op Doornik Natuurakkers

Lees verder

WKRU: Videoportret onderzoekers


Dit jaar is De Borgwal gekoppeld aan het onderzoek van Maroeska Rovers, Niels van Heerbeek en Machteld van Egmond. Bekijk via de link het videoportret dat leerlingen uit groep 8 met hen hebben gemaakt en hun lezing tijdens de uitreiking van de Radboud Science Awards.

Lees verder

Convenant ‘Cultuur & educatie’ is ondertekend


  Ondertekening convenant ‘Cultuur&educatie’, gemeente Lingewaard! https://youtu.be/f8zHdkLWQ1k

Lees verder

Uitreiking Radboud Science Awards


Vandaag is de uitreiking van de Radboud Science Awards! Juf Gerda was met 4 leerlingen live aanwezig in Nijmegen. Groep 8 was online aanwezig in de klas. Wij zijn dit jaar gekoppeld aan het onderzoek over het neustussenschot. Wij kijken uit naar de samenwerking met het Radboud Science Team.

Lees verder

De rode dag!


Deze week staan de dagkleuren centraal. Maandag is de rode dag!

Lees verder