Archief: Nieuws


Feestweek dag 5: jaarsluiting


En dan is het nu zomervakantie…. Wat is het het jaar ongelooflijk snel gegaan! Wij hopen dat jullie allemaal gaan genieten de komende 6 weken. Pas goed op jezelf en elkaar! Wij zien jullie graag weer allemaal op maandag 30 augustus 2021! Fijne vakantie!  Team Daltonbasisschool De Borgwal

Lees verder

Feestweek dag 4: Eiergooien


De nieuwe eigergooikampioenen van 2021: BAS EN JASPER! Toppers! Gefeliciteerd!

Lees verder

Infobrief nummer 24


Via de link hieronder infobrief nummer 24 met de bijlage. Infobrief 24 (1) Leesbingo

Lees verder

Feestweek dag 3: Gekke haren en onesie dag!


Wat zag iedereen er weer mooi uit vandaag! Super om te zien hoe iedereen zijn of haar best had gedaan! Wat een mooie creaties! En….Bijna een traditie Vandaag was ‘SNEKKIE’ weer op De Borgwal met ‘IJSSIE’ om alle leerlingen te trakteren op een ijskoude verrassing. Dit wederom namens een hele lieve en betrokken opa en […]

Lees verder

Stil van….


Wij zijn er stil van…. Wat een ontzettend mooie actie van alle ouders en alle kinderen voor ons als team! Menig traantje weggepinkt! Wat zijn wij allemaal, leerlingen, ouders en school, toch een gouden combinatie Dankjulliewel!

Lees verder

Feestweek dag 2: Schoolreisje


Alle groepen zijn vandaag op schoolreisje geweest. De groepen 1/2 hebben ‘Het land van Jan Klaassen’ bezocht. Groep 3, 4, en 5 zijn naar ‘Billy Bird’ geweest en de groepen 6, 7 en 8 zijn afgereisd naar ‘Toverland’. Alle groepen hebben enorm genoten! Alle ouders die hebben geholpen, dankjewel voor de begeleiding!

Lees verder

Feestweek dag 1: Sportdag!


De eerste dag van de feestweek 2021 werd gevuld door de sportdag. De eerste keer bij Sport Club Bemmel.Wat een hulp hebben we weer gehad van ouders, grootouders en oud-leerlingen, FANTASTISCH!! We kunnen terugkijken op een hele mooie, sportieve dag!

Lees verder

Eindmusical groep 8: Expeditie Beachclub!


WAUW! Wat hebben we genoten van groep 8 gisteren! Maar liefst 3x hebben zij opgetreden met hun eindmusical ‘Expeditie Beachclub’ in De Theaterkerk!

Lees verder

Infobrief 23, informatie over de feestweek


Via de link hieronder de infobrief over de feestweek, nummer 23 Infobrief 23, feestweek

Lees verder

Training sociale media


Groep 8 heeft vanmorgen de eerste training gehad van ABC-coaching uit Bemmel. Patrick en Olga zijn aan de slag gegaan met sociale media. Hoe gaan we er mee om? Wat zijn de gevaren? Waar kan je terecht als je vragen hebt? Een mooie ochtend! Volgende week deel 2: voorbereiding op het VO!

Lees verder