Archief: Nieuws


ZOMERVAKANTIE!


Daar is ie dan: DE ZOMERVAKANTIE! Wij wensen jullie allemaal een hele fijne tijd en zien jullie graag maandag 29 augustus weer terug!

Lees verder

Jaarsluiting 2022


Tijdens een mooie jaarsluiting met een lach en een traan hebben we met de hele school afscheid genomen van groep 8. De mooie herinneringen zullen altijd blijven!

Lees verder

Infobrief nummer 22, de laatste van dit schooljaar


Via de link hieronder komen jullie bij de laatste infobrief van dit schooljaar, infobrief 22. Veel leesplezier gewenst! Infobrief 22, schooljaar 2021-2022 Leesbingo  

Lees verder

Stukjes berenbos


Wij hebben jullie al eerder laten weten wat wij hebben gedaan met het geld dat alle kinderen hebben opgehaald tijdens de sponsorloop voor het Berenbos in Ouwehands Dierenpark. In het Berenbos worden mishandelde en verwaarloosde beren opgevangen. Wij hebben de 4 kavels (stukken grond) die De Borgwal al bezat, met 7 jaar verlengd. Daarnaast hebben […]

Lees verder

Feestweek dag 3: Sportdag!


De sportdag mag tijdens de feestweek niet ontbreken. Gelukkig kunnen we weer gebruik maken van de sportvelden bij Sportclub Bemmel en mogen wij ons ook weer gelukkig prijzen met heel veel hulpouders en hulp oud-leerlingen! Fantastisch!

Lees verder

Feestweek dag 2: Schoolreis


Dag 2 van de feestweek: Schoolreis! De groepen 1, 2 en 3 zijn naar Megapret, groep 4 en 5 zijn naar Dippie Doe en de groepen 6, 7 en 8 zijn naar Hellendoorn! Veel plezier allemaal!

Lees verder

Feestweek 2022: Dag 1 –> workshops!


Daltonbasisschool De Borgwal uit Bemmel sluit het schooljaar traditiegetrouw af met de feestweek. Maandag stonden er workshops op het programma, waaronder een les kickboksen.

Lees verder

Infobrief nummer 21


Via onderstaande link komen jullie bij infobrief nummer 21. Veel leesplezier gewenst! Infobrief 21, feestweek, schooljaar 2021-2022

Lees verder

Beachvolleybalfinales op de Waalkade!


Gelders kampioen of 1 wedstrijd winnen en plezier hebben? Het is het tweede geworden. Wat een geweldige kinderen en ouders hebben we toch Er zijn meer dan 25 kinderen geweest, uit allerlei verschillende klassen. Super bedankt daarvoor, we hebben van jullie genoten! Borgwal voor de sfeer!

Lees verder