Archief: Nieuws


Fijne herfstvakantie!


De eerste periode van het schooljaar zit er alweer op. Zojuist is de herfstvakantie begonnen! Wij kijken terug op een fijne start in alle groepen. Geniet van jullie welverdiende vakantie en wij hopen jullie allemaal weer te zien op maandagochtend 23 oktober!

Lees verder

Burgemeestersontbijt!


Vanmorgen zijn er 16 leerlingen wezen ontbijten bij de burgemeester van Lingewaard: Nelly Kalfs. In de Tabaksschuur bij het gemeentehuis hebben we gezellig gegeten en gekletst!

Lees verder

Infobrief nummer 4


Via de link hieronder komen jullie bij infobrief nummer 4. Wij wensen jullie veel leesplezier! Infobrief 4, schooljaar 2023-2024

Lees verder

Podcast Klassewerkplek


Weer een ervaring rijker ! Vanmorgen hebben juf Annemieke en juf Christine op de Margrietschool in Ermelo een podcast opgenomen voor #klassewerkplek Het was een ontzettend leuk gesprek over werkgeluk op school.

Lees verder

Dalton International


De afgelopen week zijn juf Anne, juf Annemieke en juf Christine in Izmir, Turkije geweest om hier op het Internationale Dalton Congres een workshop te verzorgen. Deze workshop ging over de dagelijkse praktijk van het Daltononderwijs op De Borgwal, waarbij we ons brede curriculum, het eigenaarschap van leerlingen en onze weektaken en doelenkaarten hebben besproken. […]

Lees verder

Kinderboekenweek 2023: Bij mij thuis!


Deze week is het kinderboekenweek. Het thema dit jaar is: Bij mij thuis! Elke dag zal er een juf of meester een boek promoten. Houden jullie onze social media kanalen in de gaten? Wij zullen de filmpjes ook op Parro zetten!

Lees verder