Archief: Nieuws


Een warme kerstdachte!


Vandaag trotseerden wij de regen om kerstwensen te bezorgen bij De Lingehof. We werden warm ontvangen door het personeel en de bewoners. In het kader van burgerschap brengen wij ieder jaar kerstkaarten en kerstballen rond. Eén klein gebaar een groot effect: een warme kerstgedachte. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een fijne vakantie!

Lees verder

Wauw!


Julian en Daniël hebben vanmorgen in alle vroegte het mooie bedrag van €731 gebracht bij ‘Het Glazen Huis’! Dit bedrag is mede tot stand gekomen tijdens de kerstmarkt gisteren in de hal! Top gedaan mannen!

Lees verder

Marangs Glazen Huis


Afgelopen woensdag 20 december sloten onze Linge-collega’s van de Marang uit Angeren zich op in hun eigen “glazen huis”, om aandacht te vragen voor en geld op te halen voor Serious Request in het teken van de ziekte ALS. Natuurlijk wilden wij hen steunen en aanmoedigen! Dat deden wij door met ons BorgwALS-team mee te […]

Lees verder

Infobrief nummer 8


Via de link hieronder komen jullie bij infobrief nummer 8. Veel leesplezier gewenst! Infobrief 8 schooljaar 2023-2024

Lees verder

Paarse Vrijdag!


Vandaag is het Paarse Vrijdag: Dé dag waarop scholen in heel Nederland laten zien dat iedereen erbij hoort, zichzelf mag zijn en dat niemand gepest of buitengesloten wordt om wie die is!

Lees verder

Hoe gelukkiger de leerkracht, hoe hoger de onderwijskwaliteit?


De Borgwal is met trots een Klassewerkplek! Een school ‘waar leerlingen overgaan en leerkrachten blijven zitten’. Klassewerkplekken zijn scholen waar het werkgeluk onder leerkrachten heel hoog is. In de podcast vertellen juf Christine en juf Annemieke over hoe simpel en klein het soms kan zijn om voor werkgeluk te zorgen, en dat elkaar zien en […]

Lees verder