Kinderopvang


In Bemmel kunt u bij De Linge kiezen uit voor peuteropvang bij IKC Pius X / ‘t Hummelhonk en bij Jenaplan IKC Donatushof.

Hummelhonk BemmelKinderopvang én peutergroep

Bij De Linge vinden wij het belangrijk om extra aandacht te geven aan de ontwikkeling van peuters voor een goede start op de basisschool. Daarom maken kinderen op de dagopvang vanaf hun 2e jaar gebruik van het educatieve aanbod op de peutergroep. In Bemmel kunt u kiezen uit twee peutergroepen van De Linge; Het Olifantenbos bij Jenaplan IKC Donatushof aan de Dr. Hoijngstraat of ’t Hummelhonk bij IKC Pius X aan de Cuperstraat 7. Beide peutergroepen bieden mogelijkheden aan voor peuteropvang. U heeft hierdoor de mogelijkheid om peutergroep en kinderopvang met elkaar te combineren.

Flexibele opvang

De Linge werkt met een team van deskundige en betrokken pedagogische medewerkers. Wij bieden kinderopvang aan die aansluit bij wat uw kind nodig heeft en wil leren, maar ook bij de vraag van ouders. Uw kind is al welkom vanaf één dagdeel per week. Ouders die geen vast werkrooster hebben, kunnen op wisselende dagen in de week een vast aantal uren opvang afnemen.

Meer informatie

Daarnaast kunt u meer lezen over peutergroepen en peuteropvang op de website van De Linge.

    No events