Kernwaarden


Het verhaal achter de kernwaarden

De Borgwal is verwachting +1. Elke dag drie stappen extra zetten, stilstaan, scherpstellen en weer door. Dat vraagt nogal wat van onze houding. Allereerst over de omgang binnen het team. Wij zijn scherp en vragen veel van onszelf en van elkaar. Dat vraagt om een hechte respectvolle samenwerking met openheid en eerlijkheid als basis. Kritiek durven geven en feedback willen ontvangen. Alleen dan kunnen we de school elke dag verbeteren. Zo kunnen we het beste uit alle kinderen halen. En uit onszelf.

Die open en eerlijke houding hebben wij ook naar al onze kinderen. “Zeg ons wat je denkt en wat je bezig houdt. Wij zullen jou altijd eerlijk en met open vizier benaderen. Wij waarderen juist jouw unieke eigenschappen.” Maar het allermooiste is: kinderen die open naar elkaar worden. Elkaar complimenteren, corrigeren en terugkoppeling geven.

Gedrevenheid en discipline zijn onze basisvoorwaarden. Allemaal gaan we elke dag hard tekeer, zodat na schooltijd ieder kind weer wat wijzer naar huis gaat. Kinderen die zelf willen leren en zich verbeteren, niet omdat het moet, maar omdat het op de Borgwal kan!

Wij willen een fijne schooltijd voor iedereen. Een periode waar je jaren later nog over praat. Je tijd op De Borgwal wordt een groot avontuur! Samen de mooiste dingen gaan beleven. Samen thema’s vieren, spelen, leren maar vooral … genieten! Van elkaar en van een avontuurlijke tijd. Op De Borgwal haal je alles uit jezelf!

    No events