Peutergroep


In Bemmel kunt u kiezen uit twee peutergroepen van De Linge; Het Olifantenbos bij Jenaplan IKC Donatushof aan de Dr. Hoyingstraat of ’t Hummelhonk bij IKC Pius X aan de Cuperstraat 7. Beide peutergroepen bieden mogelijkheden aan voor verlengde peuteropvang / kinderopvang.

Het Olifantenbos

Adres: Dr. Hoyingstraat 5, 6681 XL Bemmel
Telefoon: 0481-464937
Website Olifantenbos

De ingang van de peutergroep is via de speelplaats te bereiken. Er zijn twee groepslokalen grenzend aan een ruime hal. De peuters kunnen ook naar hartenlust bewegen in het speellokaal dat ook door de kleuters van de basisschool gebruikt wordt. Voor het buitenspelen gaan de peuters naar hun ruime en gevarieerde buitenspeelplaats die grenst aan de speelplaats van de basisschool.

Verlengde peuteropvang

Bij het Olifantenbos is het mogelijk gebruik te maken van verlengde tijden voorafgaand of aansluitend aan de peutergroep. Deze mogelijkheid in combinatie met deelname aan de peutergroep valt onder de Toeslagregeling Kinderopvang. De openingstijden van verlengde opvang worden afgestemd op de behoefte van ouders. De minimale afname voorafgaand aan de peutergroep is een half uur, voor de aansluitende lunch wordt 1 uur gerekend.

‘t Hummelhonk

Adres: Cuperstraat 7,  6681 AR Bemmel
Telefoon: 0481 – 454966
Website ‘t Hummelhonk

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij ‘t Hummelhonk waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool. Peutergroep ‘t Hummelhonk maakt onderdeel uit van Integraal Kindcentrum (IKC) Pius X / ‘t Hummelhonk.

Verlengde peuteropvang

Bij ‘t Hummelhonk is het mogelijk gebruik te maken van verlengde tijden voorafgaand of aansluitend aan de peutergroep. Deze mogelijkheid in combinatie met deelname aan de peutergroep valt onder de Toeslagregeling Kinderopvang. De openingstijden van verlengde opvang worden afgestemd op de behoefte van ouders. De minimale afname voorafgaand aan de peutergroep is een half uur, voor de aansluitende lunch wordt 1 uur gerekend.

Meer informatie

Daarnaast kunt u meer lezen over peuterspeelzaalwerk en peuteropvang op de website van De Linge.

    No events