Minister bezoekt Daltonbasisschool De Borgwal

Wauw! Wat een toffe middag! Wij hebben ons onderwijs goed kunnen laten zien. En zoals de minister zei: ‘Het kan dus!’

Artikel ‘Omroep Lingewaard’
Daltonbasisschool De Borgwal kreeg maandag 8 april bezoek van Mariëlle Paul, minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs. De minister ging in gesprek met leraren, leerlingen, schoolleiders en Paul Baan, Directeur van Klassewerkplek. Dat dit op De Borgwal plaats vond was omdat de leraren hier bovengemiddeld meer werkgeluk ervaren dan andere collega's in het onderwijs.

Bij aankomst ging minister Mariëlle Paul in gesprek met zes leraren van De Borgwal, waarna er een rondleiding door de school volgde. De minister kreeg een kijkje in groep 1/2A en groep 7 waar de leerlingen de kans kregen met haar te praten en uitgebreid vertelden over wat ze allemaal doen en leren.

Als afsluiter van het bezoek ging de minister in gesprek met negen schoolleiders en Paul Baan. Klassewerkplek zoekt scholen die uitblinken in hun bijdrage aan het werkgeluk van leerkrachten. Dit was dan ook het onderwerp van gesprek met de minister, wat is belangrijk, nodig en hoe kunnen we dit bereiken. Dat De Borgwal een klassewerkplek is, dat is wel duidelijk.

Meer weten over Klassewerk? Kijk dan op www.klassewerkplek.nl.

Foto's © Willeke van Vulpen.

Naar aanleiding van dit bezoek is een artikel verschenen in Het Financieele Dagblad van 10-04-2024. Het artikel is via deze link te lezen.

 

 

deel dit bericht
Naar het overzicht

Bezoekadres

Het Hoog 20
6681 DE
Bemmel

Postadres

Postbus 39
6680 AA
Bemmel

Contact

[email protected]
T 0481-450184