Breed aanbod

Op De Borgwal vinden wij het belangrijk dat onze kinderen uitstekend onderwijs krijgen in lezen, rekenen en schrijven. Dit zijn basisvaardigheden die kinderen nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen in onze maatschappij. Hier besteden we dan ook veel aandacht aan, waarbij we ons baseren op de laatste wetenschappelijke inzichten over hoe kinderen het beste leren en hoe wij deze vakken het beste aan kunnen bieden. 

Naast deze cognitieve vakken, willen wij kinderen ook de mogelijkheid geven om zich op andere manieren te uiten. Zo willen wij hun rugzak vullen met méér dan alleen een stevige cognitieve basis. Dit doen wij middels ons brede aanbod. Zo besteden we op De Borgwal veel aandacht aan kunst en cultuur, dans, drama, muziek, sport en bewegen en doelgericht onderzoekend leren voor wereldoriënterende vakken (geschiedenis, aardrijkskunde, biologie en techniek). De kinderen krijgen les in de creatieve vakken van een vakdocent, waarbij de lessen gekoppeld zijn aan het wereldoriëntatie-thema waar we schoolbreed mee werken. Daarnaast krijgen de kinderen vier ochtenden in de week buitensport aangeboden. Onze sportdocent verzorgt allerlei activiteiten op het schoolplein tijdens de ochtendpauze. Zo stimuleren we samen, eerlijk en gevarieerd spelen. 

Dit brede aanbod sluit naadloos aan bij onze missie: 'Leef met je eigen talent, want iedereen is mooi als je bent wie je bent!'. 

Bezoekadres

Het Hoog 20
6681 DE
Bemmel

Postadres

Postbus 39
6680 AA
Bemmel

Contact

[email protected]
T 0481-450184