Excellente school

Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij voor de vijfde keer het predicaat Excellente School hebben ontvangen! Ruim 7000 basisscholen in Nederland en maar 50 Excellent. Hier zijn wij er één van, een groot compliment voor de leerlingen, ouders en collega’s van De Borgwal! 

Om excellente school te worden, moet je een recente ‘goed’ beoordeling van de inspectie hebben. Daarnaast dien je een specifiek excellentieprofiel te hebben. Ons excellentieprofiel gaat over het aanvullen van onze weektaken met doelenkaarten, het werken met zogenaamde wisselklassen (onderwijs op maat voor alle kinderen) en pauzesport. Hieronder leest u een stukje uit het juryrapport: 

‘Het imago van De Borgwal is zeer positief. Alle voorwaarden voor een voortgaande gunstige schoolontwikkeling zijn aanwezig: de kwaliteit van het onderwijs, het schoolklimaat en de innovatieve instelling van het team. De jury is ook zeer te spreken over het aanvullen van de weektaken met de doelenkaarten, de inzet van de zogenaamde wisselklassen en het brede aanbod (waaronder pauzesport) dat De Borgwal voor de leerlingen realiseert.

Het volledige juryrapport excellente school 2022-2025 en het inspectierapport zijn te vinden onder het kopje documenten en rapporten.

Bezoekadres

Het Hoog 20
6681 DE
Bemmel

Postadres

Postbus 39
6680 AA
Bemmel

Contact

[email protected]
T 0481-450184